life beyond the bag

Hogy ez? Az internet legsötétebb mélysége, intellektuális tápláléklelőhely a deviánsan racionális gondolkodás élharcosainak, némi zenei aláfestéssel. Egy blog az emberi hülyeségről és az ellen - továbbá mindennel, ami elborult elmémet érdekli - de, nem az amire számítanál... Gyakorlatilag ez az én Mein Kampf-om. Szól majd elvekről, hogyha van neked az, annyira nem jó mert adott esetben tönkreteszi az életed, de legalább önmagad vagy. Testvér-blogom:

awesomeness.blog.hu

mivanma?

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ebből lehet válogatni, he

aerosmith (1) all american rejects (1) álmok (1) álom (1) álomfejtés (1) andy samberg (1) áram (1) asher lane (1) atom (1) atomenergia (1) atomeromű (1) audioslave (1) autó (4) autózás (3) avenged sevenfold (1) breaking benjamin (1) bruce springsteen (1) bryan adams (1) chill out (2) csernobil (1) delerium (1) depresszió (3) edda (1) edda muvek (1) efott (1) elton john (1) energia (1) energiapolitika (1) energiaügy (1) enigma (1) enrique iglesias (1) érdekesség (1) every move a picture (1) fall out boy (2) fesztivalsztori (1) film (7) film kritika (1) ford (1) fragma (1) gotthard (1) green day (6) guns n roses (1) hallelujah (1) homer simpson (3) hoobastank (2) idézet (1) idezet (2) iggy pop (1) james blunt (1) jeff buckley (1) jeremy clarkson (1) jim carrey (1) jose gonzales (1) kate voegele (1) keane (1) ken block (1) knowing (1) környezetvédelem (1) linkin park (2) lonely island (1) madonna (1) magyarország (1) mark wahlberg (1) megújuló energia (1) megújuló energiaforrás (1) megvaltas (1) napenergia (1) nazareth (1) new days (1) nickelback (1) nicolas cage (1) oceana (1) paks (1) papa roach (1) paródia (1) pink (1) piramis (1) placebo (1) queen (1) rally (1) rammstein (1) reamonn (1) rednex (1) red hot chili peppers (2) reklám (1) republic (1) robbie williams (1) robert miles (1) rock (1) roxette (1) runaway train (1) salvation (1) sarah mclachlan (1) silence (1) simpsons (1) simpson csalad (1) sorozat (1) soul asylum (1) star trek (1) static x (1) subaru impreza (1) sugarcult (1) sum41 (1) summer of 69 (1) sun (1) sunrise avenue (1) szélenergia (1) terminator 4 (1) the used (1) tocas miracle (1) top 10 (5) top gear (3) transformers (1) tudomány (1) tv (1) t pain (1) u2 (1) under the bridge (1) vad fruttik (1) válogatás (7) veronicas (2) vicces (4) videoklipp (1) villamos energia (1) waking life (1) yellowcard (1) yes man (1) zene (25) Címkefelhő

Chill Out

2009.06.22. 13:16 | peti_ | Szólj hozzá!

 A bibliai méretű esőzésre való tekintettel... sokmindent nem lehet csinálni, hát hallgassunk egy kis nyugis zenét.


 

Olyan zene, ami megnyugtat, kikapcsol, hagy gondolkodni a Világ nagy kérdéseiről és közben nem zavarja meg elménket.

 

1.

Delerium featuring Sarah McLachlan - Silence

Nem, nem csak semmi Tiesto, vagy Niels van Gogh (nem tudom milyen rokonságban van Vincent-el, de ő zenél inkább, mint fest). Szóval az újrafeldolgozásából nagyobb siker lett, dehát eléggé különbözik is az eredetitől.

2.

Fragma - Toca's Miracle

Szintén nagy siker lett egy másik, 2008-as újrafeldolgozás, habár ez némivel előbb lett újra (?) sláger, mint a Silence. Ugyan a videoklipnek alig van értelme, - legalább ugye csajok ugrálnak benne, több pozitívumot nem nagyon lehet mellette felhozni - persze ők sem a labdarúgásban mutatott kiemelkedő tehetségükért kerültek be. Dehát, nem ez az egyetlen ilyen klip. De a zene legalább jó.

3.

Israel Kamakawiwo'Ole - Somewhere over the Rainbow

Valószínüleg most is tévedek, mint az élet megannyi más dolgában, de azt hiszem az eredeti (lusta voltam utánanézni, na... tényértékű információért nem ide kell jönni) az Louis Armstrongé. Talán ez nekem személy szerint jobban tetszik, persze a videót csak saját felelősségre szabad nézni. De a zenei mivolta az tökéletes.

4.

Enigma - Return to Innocence

Az Enigma szóról eszünkbe juthat a híres német titkosítóberendezés, nem véletlenül adták neki a nevet, ugyanis az "Enigma" görögül "rejtélyt" jelent, azt nem tudom, hogy az együttesnek miért ez lett a neve, de több sikeres produkciójuk volt, talán ezt mindenki ismeri.

5.

Robert Miles - Children (Dream Version)

Az előadó nevét meg a zeneszám címét senki ne fordítsa le magyarra, mert igen furcsán jön ki, - de, viszont 7 perc 34 másodperc tömény kikapcsolódásnyi időt garantál. A szövegbe nagyon nem fogunk belemélyülni, mert, hogy - nincs is.

6.

Joseph Arthur - Honey and the Moon

Előfordult már amerikai készítésű filmekben, sorozatokban, tehát a Föld szerencsésebb történelmi fejlődésű részein eléggé ismert, itthon szerintem még nem sokan hallották.

7.

Club 8 - Love in December

Szintén egy nagyon megnyugtató dallam, szintén egy nem túl ismert zeneszám. Mivel többet én sem tudok róla, nem erőszakolok ide semmi szöveget.

8.

Green Day - Wake me up when September ends

Eltekintve az igen súlyos mondanivalótól, meg a drámától, - maga a zene eléggé chill out. Mondjuk a Green Day-től megszokhattuk, hogy nem egyszerű témákkal foglalkozik. Meg, hogy sokak szerint ez nem is igazi Green Day. Dehár, akinek tetszik... Ja igen, ha tényleg a nyugisabb verzióját akarjuk meghallgatni, keressünk egy másikat amibe nem ordibál a csaj, meg nincs gépágyú.

9.

José Gonzales - Heartbeats

Biztos mindenki emlékszik a Sony reklámra (nem, nem kapok érte pénzt, hogy leítam) amiben San Francisco utcáin pattogtak ilyen színes labdák, amivel a saját TV-den demonstrálták, hogy a Bravia TV-nek milyen szép élénk színei vannak - ezért nem értettem sose az ilyen reklámokat - de a zenéje, na az klasszikus volt.

10.

Robbie Williams - Advertising Space

Nem igazán kedvelem, de van Robbie Williamstől pár zeneszám, amit szívesen hallgatok. Ez különösen jó szám. Aki pedig meg nem hiszi, hogy Robbie tehetséges, és még emberi érzelmei is vannak, nézze meg EZT.


 

Ha eljutottál idági, őszinte gratulációm. Peace meg May the Force be with You.

 

 

 

Címkék: zene válogatás green day robbie williams top 10 enigma chill out sarah mclachlan silence delerium fragma robert miles tocas miracle jose gonzales

A bejegyzés trackback címe:

https://eletazacskonkivul.blog.hu/api/trackback/id/tr571200890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása